Nasil Bir Ekonomi – Nasil Bir Ekonomi

Hyatt, Türkiye’deki 6’ncı otelini İzmir’de açtı

SELENAY YAĞCI

Hyatt Hotels, yeni açılan Hyatt Regency İzmir İstinyePark ile Türkiye’deki otel sayısını 6’ya çıkardı. Türkiye’de 30 yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren Chicago merkezli grup, yeni oteliyle İzmir’in turizm alanında güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Hyatt Regency İzmir İstinyePark için, vergi dairesi inşaatı, çevre düzenlemesi, çocuk parkı, 2 ilköğretim okulu, yeraltı otoparkını da kapsayan 430 milyon dolarlık yatırım yapıldı.

160 odası ve 160 çalışanı ile hizmet veren otelin Genel Müdürü Zafer Canbaz, tüm odaların deniz manzaralı ve yüzde 80’inin balkonlu olduğunu söyledi. Odalara anahtar kullanmadan mobil giriş imkanı bulunduğunu da kaydeden Canbaz, “Tüm odalarda ışık ve klimayı kontrol eden hareket sensörleri mevcut. Ayrıca güneş panellerimiz de dahil çevreye duyarlı yüksek teknolojilere sahibiz” dedi.

“Şehre fayda sağlayan girişimlerde yer alan otel olmak istiyoruz”

Üçkuyular feribot iskelesi, Fahrettin Altay metro ve tramvay durağı ve otobüs aktarma merkezine yakınlığının yanı sıra kendi segmentinde şehrin havaalanına en yakın oteli olduklarını da kaydeden Canbaz, “İzmir’in en lüks alışveriş merkezi İstinyePark ile aynı kompleksin içindeyiz. Otelden AVM’ye doğrudan geçiş imkanı var. Misafirlerimiz otelimizin içindeki The Bay Restaurant’ta Ege mutfağını deneyimleyebilecekleri gibi İstinyePark AVM içinde bulunan birçok seçkin restoranı da tercih edebilir. Aynı zamanda sanata ve sanatçıya değer veren, şehrin yararına olacağına inandığımız tüm girişimlerde yer alan bir otel olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

GÜNCEL

tr-tr

2023-01-27T08:00:00.0000000Z

2023-01-27T08:00:00.0000000Z

https://nbe.pressreader.com/article/281891597407787

NASIL BIR EKONOMI MEDYA HABER BASIN A.S. (Turkey)