Nasil Bir Ekonomi – Nasil Bir Ekonomi

BSH Türkiye yıla ödüllerle başladı

BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri Burçin Girit, şirketin hem kurumsal olarak hem de markalarının iletişim kampanyaları ve pazarlama faaliyetleri ile pek çok ödüle ismini yazdırdığını söylerken, “Sadece 2022 yılında Bosch markamızla Felis, Kristal Elma ve The Hammers’tan toplam 23, Siemens markamızla Kristal Elma ve Felis’ten 9 ödül kazandık” dedi.

BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri Burçin Girit, BSH Türkiye’nin ödüllerle taçlanan işlerini ve projelerini paylaştı. Girit, BSH Türkiye olarak hem kurumsal olarak hem de markalarının başarılı iletişim kampanyaları ve pazarlama faaliyetleri ile pek çok ödüle isimlerini yazdırdıklarını söylerken, sadece 2022 yılında Bosch markasıyla Felis, Kristal Elma ve The Hammers’tan toplam 23, Siemens markasıyla Kristal Elma ve Felis’ten 9 ödül kazandıklarını söyledi. Girit, aynı zamanda BSH Türkiye olarak sürdürülebilirlik, iş sağlığı güvenliği, işveren markası alanında gerçekleştirdikleri projelerle ve en iyi CTO / COO / CFO gibi alanlarda da birçok ödülleri bulunduğunu belirtti.

Geçen yıl sürdürülebilirlik, insan kaynakları, iş güvenliği gibi çeşitli alanlarda önemli ödüller kazandıklarını dile getiren Burçin Girit, "Örneğin Green Logistics projesi ile Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Tedarik Zincir Yönetimi kategorisinde kazandığımız ödül, sürdürülebilirlik odağımız kapsamında geldiğimiz noktayı göstermesi açısından çok önemli. Sadece ürünlerimizde ya da üretim süreçlerimizde değil, tüm tedarik zinciri boyunca karbon azaltımı sağlayacak adımlar atıyoruz. Beş alt projeden oluşan Green Logistics de bu kapsamda ihracat yüklemelerinde karayolu yerine demiryolu sevkıyatına yönelmemizi sağlayarak yaklaşık 8,388 ton karbondioksit salımını engellemeyi hedefliyor” ifadelerini kullandı.

BSH Türkiye CEO’su Dijital 100’de

Şirketin iş kültürünün temelini oluşturan ‘çeşitlilik, kapsayıcılık ve eşitlik’ yaklaşımının katkısıyla insan kaynakları alanında da pek çok ödüle layık görüldüklerine dikkat çeken Girit, şöyle devam etti: “Generation BSH ile Dayanıklı Tüketim sektörünün en beğenilen yetenek programı adı altında Talent Program 2022 ve gençler tarafından Dayanıklı Tüketim sektörünün en çok çalışılmak istenilen ikinci şirketi olarak Youth Awards ödüllerinin sahibi olduk." Aynı zamanda SGK Liderlik Ödülleri’nde de ödüle layık görüldüklerini kaydeden BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri Burçin Girit, " En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan İş Veren, En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan İş Veren, En Çok Sigortalı Çalıştıran İş Veren, En Çok Prim Ödeyen İşveren dallarında olmak üzere toplam 4 ödüle layık görüldük. Bu kategoriler çok değerliydi. Bunun yanında farklı alanlarda en iyilerin belirlendiği listelerde de yerimizi aldık” diye konuştu.

“Ekiplerimizin emeği büyük”

BSH Türkiye olarak sadece bugünü değil, geleceği önemseyen ve değerlerinden ödün vermeyen bir yaklaşımla herkes için sürdürülebilir bir dünya yaratmak üzere birçok başarılı işe imza attıklarını anlatan Girit, bu projeler için ekiplerin çok büyük emekler sarf ettiğini dile getirdi. Hem şirket olarak koydukları hedeflerin başarılı sonuçlar getirdiğini görmenin hem de ekiplerin emeklerinin karşılığını aldığını görmenin son derece değerli olduğuna işaret eden Girit, “Aldığımız ödüller sayesinde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı tekrar hatırlıyor, böylelikle bir sonraki projemize daha fazla özveri ile yaklaşıyoruz” dedi.

ÖDÜLLÜ ŞİRKETLER

tr-tr

2023-01-27T08:00:00.0000000Z

2023-01-27T08:00:00.0000000Z

https://nbe.pressreader.com/article/282312504202795

NASIL BIR EKONOMI MEDYA HABER BASIN A.S. (Turkey)