Nasil Bir Ekonomi – Nasil Bir Ekonomi

Yılın 'itibarlıları' taçlandırıldı

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri, bu yıl 8'inci kez sahiplerini buldu. 70’in üstünde kategoride öne çıkan markalar halk oylaması ile ‘Yılın İtibarlısı’ olarak ödüllerine kavuştu.

Pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri olarak kabul edilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri bu yıl sekizinci kez sahiplerini buldu. 70’in üstünde kategoride öne çıkan markalar ‘Yılın İtibarlısı’ olarak ödüllerine kavuştu. Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışmada 2022 yılında itibarını en çok artıran markalar halk oyuyla belirlenirken markaların bu başarıya ulaşmasına katkı sağlayan ajanslar da ödüllendirildi.

3 şirkete büyük ödül

Dokuz yıl içinde The ONE Awards’da beşinci defa “Yılın İtibarlısı” ödülünü almayı başaran Atasay, Kale Alarm ve Vodafone Türkiye ise bu yıl “The ONE Awards Büyük Ödülü”nün sahibi oldu. Markaları paydaşlarıyla ödüllendiren The ONE Awards’da bu yıl “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kategorisi”nde The ONE Awards Özel Ödülü’nün sahibi “Engelsiz Kahramanlar” projesiyle Shell Türkiye oldu. The ONE Awards’da bu yıl ilk defa verilen “Yılın İtibar Kazandıran Network’ü” ödülünün sahibi, bünyesinde barındırdığı Mediacom, Mindshare, mSix&Partners ve Wavemaker Türkiye’nin sektörel kategorilerinde öne çıkan toplam 13 markaya değer katmasıyla GroupM Türkiye oldu. Mavi ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle “Yılın İtibarlı Erkek Marka Yüzü” Kıvanç Tatlıtuğ olurken, DeFacto ile başarılı çalışmalara imza atan Alina Boz “Yılın İtibarlı Kadın Marka Yüzü” olarak ödüllendirildi. Jürisi halk olan ve her sene zamanın ruhunu yansıtan logolarıyla öne çıkan The ONE Awards’un bu seneki teması ise “Zorlukları aşma becerisi” oldu. Dokuzuncu yılında da Gliese İstanbul imzası taşıyan The ONE Awards’un görsel konsepti, Black Studio tarafından tasarlanan arttırılmış gerçeklik teknolojisiyle kelimenin tam anlamıyla farklı bir boyut kazandı.

ÖDÜLLÜ ŞİRKETLER

tr-tr

2023-01-27T08:00:00.0000000Z

2023-01-27T08:00:00.0000000Z

https://nbe.pressreader.com/article/282510072698411

NASIL BIR EKONOMI MEDYA HABER BASIN A.S. (Turkey)